دورههای تحصیلی
زمانبندی کلاسها
اعضای هیأت علمی
زمینههای تحقیقاتی
آزمایشگاهها
EN
AR
فرآوری محصولات شیلاتی
دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی
فرآوری محصولات شیلاتی
Sea Food Processing Technology
صفحه اصلي
>
گروههای آموزشی
>
فرآوری محصولات شیلاتی
>
زمینههای تحقیقاتی
مدیر گروه
دکتر نعمت اله محمودی
آمار و اطلاعات
اعضای هیات علمی اصلی:
3
اعضای هیات علمی بازنشسته:
0
دانش آموختگان:
80
دانشجویان:
20
پیوندها
معاونت دانشجویی - فرهنگی
جشنواره بین المللی خوارزمی
مجله "اکو پرشیا"
مجله " علوم و فنون شیلات "
جنگل تحقیقاتی دانشکده
مسعود رضائی (استاد)
فرآوری آبزیان
فنآوری ضایعات شیلاتی و تولید محصول با ارزش افزوده
سیدفخرالدین حسینی (دانشیار)
نانوزیست فناوری در فرآوری آبزیان
بسته بندی های زیست تخریب پذیر و زیست نانوکامپوزیت
مهدی طبرسا (دانشیار)
ترکیبات غذا-داروی دریایی (زیست فعال)
تولید فرآورده های با ارزش افزوده دریایی
اخبار
[491]